Gresskar er en uatskillelig del av høstdekorasjonene. Om du er glad i pynte huset vet du definitivt at det å bruke gresskar som et interiørelement er en perfekt ide for å få høststemning. For dette, forberedte jeg en liste over 5 håndlagde gresskar fra norske bedrifter i fem helt særegne stiler. De passer perfekt både for Halloween pynt og hele høsten 2019.

1. Nålefiltet gresskar fra Heidis ull

Heidis ull spesialiserer seg i nålefiltet dekorasjon. Gresskarene håndlages av 100% ull. Ifølge Heidi gjør det dem motstandsdyktige mot all slags forskjellige vær. Om du vil ha dem utendørs og det regner mye må du bare tørke dem av og til. Gresskarene finnes i to forskjellige størrelser: 6x9cm og 9x14cm.

Du kan kjøpe dem hos Heidis ull sin epla butikk her den store, her den lille.


2. Håndsydde gresskar fra Bears drømmedesign

Bears drømmedesign tilbyr såkalt «Shabby chic gresskar sett». Et sett inneholder tre gresskar fra 5cm til 7,5cm i diameter. Gresskarene håndlages med fargerike stoffer og fylles med garn. Dessuten pyntes de med haler laget av trepinner og blader laget av felt, blonder og håndkardet lammeull.  Det finnes også mulighet på etterspørsel å kjøpe mer glamorøse gresskar-versjoner laget i velour. Ileana som står bak Bears drømmedesign fortalte meg at alle materialene som hun kjøper, kjøper hun fra norske butikker.

Du kan ta en titt på gresskarene her .


3. Heklede gresskar fra Blomst og Krokodille

Husker du Blomst og Krokodille fra de forrige innleggene? Denne bedriften tilbyr fine gresskar i tre farger: oransje, rustoransje og beige. Gresskarene er ca. 10-15 cm store. De hekles i norsk ull.

Du kan kjøpe dem gjennom facebook eller hennes instagram side.

Du kan få en spesiell rabattkode for dem om du begynne å abonnere på bloggen min 😊


Dette kan interessere deg: Håndlagde dukker fra Blomst og Krokodille


 

4. Håndstrikde gresskar fra The Nature Witch Shop

Disse gresskarene lages av alpaka ull. Vannligvis finnes dem i fire forskjellige høstefarger: oransj, rød, grønn og grå, og tre forskjellige størrelser. Akkurat nå er bare tre av dem igjen: de største (ca. 11cm i diameter) i oransj og rød, og de er på 15% tilbud!

Du kan kjøpe dem på Etsy butikk hvor fikk de 5/5 stjerner fra fornøyde kunder!


5. Betong gresskar fra Villa Tøsse

Disse gresskarene er et perfekt alternativ for dem som liker når pynt ikke bare er pent, men også holdbart og solid. Betong gresskar passer best utendørs, men også inne i huset blir de en interessant dekorasjon. Gresskarene er ca. 15 cm i diameter store.

For å legge inn en bestilling kan du ta en titt på Villa Tøsse betongsinteriør sin facebook eller instagram.