Klikk på navnet til bedriften for å bli sendt til nettsiden med deres sommerhatter 🙂

1. Flaggermus

Luer med skygge. De håndsys i bomull, noen også i kordfløyer. De lages i 5 forskjellige størrelser som passer ikke bare barn, men også unge og voksne. De skiller seg ut med sine fargerike mønstre. Utvalgt deres er det bredeste på denne listen og det er flere modeller som kommer snart! Capsene passer begge kjønn. Pris: 299nok.

OBS! Veldig hyggelig av Marie Luise, som står bak Flaggermus, å gi alle følgerne mine 15% rabatt på alle capsene! Rabattkoden «norskeprodukter» gjelder hele juni fram til 30.07.2020!

2. Handmaid Lisbeth

Handmaid Lisbeth tilbyr sommerhatter sydd på bestilling. Så om du har tid og liker å velge alt selv, så kan dette være et godt alternativ for deg. Sommerhattene sys i vevd bomull, jersey og lin. Du kan velge formen på hatten mellom firkantlue med skygge (210nok), kyse (275nok), solhatt (300nok), caps i jersey (275nok) og caps i lin og bomull (400nok).

3. Mariesi

Mariesi lager vendbare solhatter i bomull. De er dekorert med hattebånd på en side. Bremmen er litt slapp, slik at den faller rundt ansiktet. Sommerhattene sys i 4 forskjellige størrelser for barn fra 1-7 år. Pris: 200nok.

4. Mettes Symakeri

Dette avsnittet er for foreldrene med barn som kan bruke str 70 ettersom denne blomstrete solhatten, laget av Mette, er akkurat i denne størrelsen. 😉 Den er sydd i bomull og blir dekorert med blonder. Prisen er bare 120nok!

5. Minitroll

Minitroll tilbyr to forskjellige typer solhatter: mønstrete og ensfargede. De ensfargede er i en lin/viskose-blanding og de koster 249nok. De mønstrete er vendbare (så man får to i en 😉 ) og er sydd i bomull. De koster 299nok. Solhattene kommer i et stort utvalg av størrelser (6 typer!), slik at de passer barn fra 0 til 10 år.

6. Minnasydd

Minnasydd tilbyr bøttehatter i bomull med fôret. De passer barn fra 2 år. De kommer i forskjellige fargerike sommer-mønstre. De har en nokså bred brem for å brette den opp, slik at barn får bedre utsikt, og har fortsatt ansiktet beskyttet mot sola. De koster 250nok.

7. Riddervold

Riddervold syr kyser i bomull. Kysene er fôret. De sys i gjenbrukte materialer. De har knytebånd. Kysene passer til barn 6-18 mnd, så de er litt på kanten for å være inkludert her på listen, men jeg klarte ikke å motstå deres retro-sjarm. 😉 Pris: 300nok.

8. Varp og Veft

Varp og Veft syr såkalte «bremluer»: luer med brems inspirert av skandinaviske kyser. Bremluenes design varierer avhengig av hva slags værforhold de er beregnet til. Mot sola forberedte Varp og Veft bremluer som sys i lin og bomull. De designes slik at de beskytter panne, nakke og ører. De har snøringen med løpegang, noe som hjelper å tilpasse dem til barnets hode bedre og lar barna bruke dem lengre. Luene finnes i 5 størrelser for barn fra 0 til 4 år. Mønstre og stoff varierer fra hver størrelse. Pris: fra 249 til 499 nok.


Dette kan interessere deg: