Nylig fikk jeg anledningen til å sjekke ut to Happe-vesker. Dere er hjertelig velkomne til å lese min produktanmeldelse og et par ord om den flotte bedriften.

Forretningstid

En fin veske i en utrolig fin, støvete rosa farge. Den lages av et slitesterkt møbelstoff i ull. Den består av et hovedrom som lukkes med en magnet. Når jeg bærer vesken, ligger den kjempekomfortabelt: skulderreimen har en god lengde og stikker ikke i armen, og det stive stoffet holder innholdet på plass. Størrelsen passer alle typer PC-er. Å skape en veske som er samtidig stor og elegant er ikke lett, men Happe-damer beviser at de vet hva de driver med!

Sommer-viber

Denne blomstrete vesken lages av et tynt, men holdbart bomullsstoff. Den består av et svært stort hovedrom som kan inneholde virkelig store mengder med ting. Noe som er kjempepraktisk er de to forskjellige skulderremmene: en kort og en lang, som kan justeres eller tas av. Slik kan du velge den mest komfortable måten å bære vesken på. Mønsteret på stoffet er kjempefint: tegnet med romantiske blomster og fugler i positive sommer-farger. Dette er en perfekt veske for tilfeldige anledninger og varme dager 😊

«Vesker som gleder og inspirerer»

Happe sine vesker varierer fra de med positive og fargerike mønstre, til de som er mer elegante, dempede i en til to-farger. «Vi skal ha det gøy! Vi liker farger og at kombinere det kule med det klassiske.» forteller Annika meg, og legger til «Vi ønsker å lage vesker til en hver anledning. Vi lager vesker som passer både på stranden og til fest.» Det klarer Happe å gjøre med stor suksess, og tilbyr vesker som er unike.

Miljøvennlig ved å støtte det lokale

Happe-damene liker best slitesterke stoffer «som tåler badetøy, PC og skolebøker», med ull i spissen. Endelig, produkter som er laget for å vare! Ikke mindre digger jeg at en del av materialene som brukes til å sy Happe-vesker er gjenbrukt (av skinnjakker og vindmaterialer fra båt) og at mange råmaterialer kjøpes ofte fra en annen norsk bedrift (Stoff og Stil).

Store bagger er noe som skiller Happe fra andre, selv om det også finnes små vesker i sortimentet. Min oppmerksomhet ble fanget av for eksempel lommebok/ipad-vesker (som det er mulig å ta en titt på her).

Veskenes pris varierer fra 250-1400kr.

God stemning skaper et positivt produkt

Noe som er en liten bonus for meg er å vite at produktet er resultatet av, ikke bare erfarne hender, men av «gode viber» og glede ved produksjon, noe Happe-veskene er definitivt et godt eksempel på! Happe-damene: Annika og Grete, møtet på foreldremøte og ble raskt venner. Begge to liker å sy, så de bestemte seg for å gjøre det sammen, noe som utviklet et godt vennskap til en flott bedrift. (PS jeg begynner å se fram til mitt første foreldremøte, for hvem vet hva slags spennende ting det kan bringe? 😀 ) Når de jobber så koser de seg «med en god middag, mye latter og av og til et glass vin» – og sånn nyter de produkt-skapelsen. Jeg har et kjempelett hjerte når jeg bruker min veske og vet at den ikke  bare er «fairtrade», men også «happytrade» 😉

Vil kjøpe

Så sist men ikke minst: hvor kan man kjøpe Happe-veskene? Det beste er å gå til Happe sin instagram eller facebook side. Der kan dere snakke med Annika, spørre alle nødvendige spørsmål og velge din favorittveske.


Dette kan interessere deg: