1. Halsbånd fra Paw&Cord by Co.Bra.

Bilder fra Paw & Cord by Co. Bra. sin instagram

Hva står bak det mystiske navnet? Halsbånd håndlaget av Cordula Brauer flettet av materialer som gjør dem motstandsdyktige mot sollys, forurensing, slitasje og kulde. Noen av dem har også refleks. Jeg føler meg imponert over deres fargerike design med sjarmerende perler og fantastiske knuter! Det gjør dem til ekte hundesmykker! Men en varsel til vegetarianere: Noen av dem er laget med lær.

2. Snusematte fra Ikos Little Paws Snusematter

Bilde fra Ikos Little Paws sin facebook

Snusematte er en spesiell matte laget av utstikkende materiale. Du kan gjemme belønninger mellom dem slik at hunden din må snuse seg fram for å få gevinsten sin. Jeg har sett noen videoer av hunder som blir helt sprø med snusematte, det ser kjempegøy ut for dem! Det er flere som lager snusematter i Norge. De fra Ikos Little Paws likte jeg veldig godt fordi de ikke bare kombinerer fine farger, men også pyntes med forskjellige kule mønstre.

3. Pet Ball fra Woollieme

Bilde fra Woollieme sin nettside

En ball til en hund kan se vanlig og enkel ut, men Wollieme klarte å lage en som dere ikke har sett før. Den er håndlaget av 100% norsk ull, som gjør den miljøvennlig og bærekraftig. Den er like stor som en tennis ball, så det passer perfekt til alle hunder. Og vi vet hvor mye dyr elsker baller 😉

4. Bunad fra Hundedesign

Bilde fra Hundedesign sin nettside

Bunad til din hund? Nå er det mulig! Hundedesign håndlager bunader til de minste hundene: fra 20 til 38 cm langt hannhunder og fra 20 til 42 cm hunnhunder. De lages av 25% ull og 75% viskose, slik at stoffet er lett og luftig å ha på. For å være enkle å ta av og på, har de en borrelås på brystet. Bunadene er i tre forskjellige tema-farger: blå, grønn og rød.

Hint! Nå er de 20% rabatt! https://hundedesign.no/search?q=bunad

5. Hundesjampo fra Grims Have

Bilder fra Grims Have sin instagram

Tror du ikke en hundesjampo kan være en nyhet? Så hva sier du til en økologisk, duftfri, vegansk håndlaget hundesjampo? Denne norske sjampoen selges i fastform, slik at man ikke bruker plast. Hvert sjampostykke har innblåst hyssing, så den er lett å henge (smart ide, ikke sant?). Takket være naturlige ingredienser rett fra naturen, gjør sjampoen både hud og pels ren og pen. Så i bare ett stykke kan du ta vare på alt: hunden din, andre dyr, moder jord og å støtte opp en lokal bedrift.

6. Leken fra Kristines Kreativitet

Leken fra Kristines Kreativitet består av to ranglende baller forbundet med en streng. Leketøyet er stort, men samtidig lett, slik at det passer for både store og små hunder. Dessuten er den miljøvennlig ettersom det hekles av rester av garn. Dette er også grunnen til dets positive, unike og fargerike utseende. Denne leken er en kjempekoselig gave og en enkel måte for å gjøre enhver hund glad. Du kan kjøpe den gjennom Kristines Kreativitet sin instagram profil.