Om meg og om bloggen

Velkommen til min blogg! ūüôā

Jeg heter Anna Maria og ble jeg inspirert til å lage denne bloggen etter jeg forelskelset meg i en nordmann og, raskt etter, også til Norge.

Det er nesten tre √•r siden jeg flyttet med kj√¶resten min sammen til Nord-Norge og begynte en ny, norsk episode av v√•rt spr√łe eventyr! Veldig raskt bestemte vi oss for √• bygge fremtiden v√•r her, og veldig raskt hadde jeg lyst til √• bidra med noe i det spennende norske samfunnet.

Denne bloggen var noe helt åpenbart for meg: jeg så hvor vanskelig det kan være å finne ekte norske produkter og jeg og min samboer har snakket mye om hvor undervurderte noen av dem er. Dessuten pleide jeg å studere humanistiske fag (med fokus på språk og kultur), jeg digger å ta bilder (produktfotografering er det beste til meg) og jeg elsker å skrive.

S√• her er mitt lille bidrag, et fors√łk p√• √• spre kunnskap om ekte norske produkter og bedrifter, samt √• fremme √łkonomisk patriotisme. Jeg liker best √• vise fram det som er milj√łvennlig, b√¶rekraftig, sunt og «cruelty free».

Denne bloggen oppst√•r takket v√¶re en uvurderlig hjelp av samboeren min, og datteren v√•r som er en stor inspirasjon for oss begge for √• gj√łre oss, Norge og planeten v√•r enda bedre.

Jeg håper at du vil finne mye interessant informasjon her som vil motivere og hjelpe deg til å velge norske produkter mer i fremtiden.