Om meg og om bloggen

Hei, så flott at du har landet her! Lurer du på hvem det er som står bak den kuleste bloggen som støtter norske håndverkere, kunstnere og bedrifter? 😄

Jeg er en person som er skikkelig interessert i norske lokale produkter og produsenter, sirkuler økonomi, bærekraftige løsninger, cruelty-free produksjon og produktfotografering.

Om du leter etter et norsk alternativ til noe du trenger, ta gjerne en titt, muligens har jeg allerede skrevet om det. Om du ikke finner informasjonen du trenger, føl deg velkommen til å skrive til meg. Jeg vil gjerne dykke inn i et nytt forsknings-eventyr etter nye norske skatter!

De beste tingene skjer i en godt selskap, så jeg er ikke alene med bloggen min. Jeg får uvurderlig hjelp fra verdens beste partner. Benjamin driver med korrekturlesing og konstruktive kommentarer (så om noe ikke er riktig, kan jeg skylde på han🤭) Det finnes også to tøysekopper rundt meg som er stor inspirasjon for meg. Tusen takk til alle tre 🖤

Redesignet kjole fra Siano.no