Høsten er på vei og i butikkene finner du nå mange fine sommerklær på salg. Men det er forsåvidt mer passende å kjøpe noe til årstiden vi er i… Jeg har gått på nettjakt av barneklær på salg som passer til høsten. Her presenterer jeg første del av arbeidet mitt:

Yttertøy

Hos Gullkorn Design kan du finne 2-lags: jakker, en bukse og en dress. Jakkene og dressen pyntes med fuskepels rundt hetten. Du kan ta av fuskepelsen og hetten om det passer bedre til barna dine. Alle klær har refleksdetaljer som hjelper for barnebeskyttelse. Vannsøyle: 10 000 mm.

https://www.gullkorndesign.no/jente/yttert%C3%B8y

Skogstadsport er yttertøyets paradis. Klærne oser høy kvalitet med flotte farger. Nå har de salg på store mengder baby- og barnejakker, bukser, parkdresser og regntøy for gutter og jenter. Jeg har sett at de har hatt salg opp mot 70%! Jeg kunne skrevet masse mer om produktene deres, så kanskje det er bedre at dere ta en titt på nettsiden selv 😉

https://www.skogstadsport.no/salg/0-6-ar – tilbud på barneklær 0-6 år

https://www.skogstadsport.no/salg/7-14-ar – tilbud på barneklær 7-14 år

Er det flere Kattnakken fans her? 😀 Se for dere at de også har tilbud nå! For de som ikke kjenner merket enda: Kattnakken spesialiserer seg på uteklær og ullundertøy for barn. Designet deres er lykkelig og passer perfekt til barnas aktive natur. Nå har de tilbud på søte regndresser med ekornmønster, vinter-regndresser, jakker og regnsett til junior, og til og med regnsokker og regnvotter. Klærne deres er vanntett (vannsøyle på 10 000 – 30000 mm.), vindtett og har refleks til.

https://www.kattnakken.no/nettbutikk/restesal

Hos Tiny Trolls of Norway kan man få noe helt spesielt: såkalt BHG pakke, som betyr en pakke av forskjellige klær som passer perfekt til barnehagen. Nå har de rundt 50% tilbud 5 av pakkene.

Den første inneholder en vinterdress, vintervotter, ullue, parkdress, teddyjakke, beanie, hals, joggesett og fleecedress.

Den andre: teddyjakke, ullue, beanie, hals, joggesett, fleecedress og parkdress.

Den tredje: skalljakke, vinterjakke, vinterbukse, teddyjakke, ullue, beanie, hals, joggesett, fleecesett, vintervotter, regnsett

Den fjerde: skalljakke, teddyjakke, ullue, beanie, hals, joggesett, fleecesett, regntøy

Og den siste: parkdress, microfleece sett, beanie, hals, joggesett

Noe som er veldig fint er at du kan mixe farger og størrelser i pakken du ønsker.

https://www.tinytrollsofnorway.com/kampanje/?v=c2f3f489a005

Dessuten har Tiny Trolls of Norway tilbud på utvalgte produkter som regntøy, en skalljakke og en skallbukse.